Romantik Avrupa Turu Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 599 €!


599 €
 
Tükendi :(





 Tokar Turizm ve Seyahat Acentesi

Salih Mecit Sokak Uygur Apartmanı No.9 Kızılbaş Lekoşa
Lefkoşa '
0533 871 04 04

        Detaylar

  • Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile İstanbul (IST) – Ljubljana (LJU) / Ljubljana (LJU)  – İstanbul (IST) gidiş dönüş uçak bileti,
  • —Programda belirtilen otellerde 7 gece odakahvaltı bazında konaklamalar,
  • —Havalimanı vergileri ve servisleri bedeli,
  • —Programda belirtilen Bled Gölü, Cortina, Münih, Innsbruck, Augsburg, Heidi’nin Köyü, Como, Verona, Ljubljana  panoramik turlar
  • —Otel vergileri & Turist şehir vergileri
  • — Profesyonel rehberlik hizmetleri
  • Ercan -İstanbul uçak bileti dahil değildir

       Nasıl Yararlanırım

  • Fiyatlar promosyon fiyattır,turlarımız doldukça bir üst ücrete çıkabilmekte bu yüzdende fiyat değişebilmektedir.
  • Bilgi ve Detaylar için Tokar Turizm Telefon Numarası: 0533 871 04 04
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra kesinlikle iptal yapılmamaktadır. Misafirlerin bunu kabul ederek satın almaları gerekmektedir.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 444 3778 (444 FRST), 227 51 35 veya 0533 880 06 00 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz ya da info@firsatkibris.com ile de bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

 

Fırsat Detayları

01.Gün                 İSTANBUL – LJUBLJANA – BLED– CORTINA

Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde saat 04.00’te hazır bulunuyoruz. Pasaport ve bilet işlemlerinin adından, Türk Hava Yolları’nın TK 1061 sefer sayılı uçağı ile 06.55’te Slovenya’nın başkenti Ljubljana’ya hareket ediyoruz. Yerel saat ile 08.15’te Ljubljana’ ya varışın ardından özel otobüsümüz ile Bled Gölü’nün büyüleyici güzelliğini keşfetmek, üzere Bled’e doğru hareket ediyoruz. Doğa ve fotoğraf tutkunları için vazgeçilmez olan Bled Gölü’nde yapacağımız fotoğraf molasının ardından ikinci durağımız olan Cortina’ya doğru yola çıkıyoruz. Venedik’ten birkaç saat uzaklıkta yer alan, Alplerin güney kesiminde dolomitlerin ortasında Boite Nehri’nin vadisinde yuvalanmış Cortina, Avrupa’nın en ünlü kayak merkezlerinden birisi olarak anılmasının yanısıra, sıradışı manzarası ile de ziyaretçilerini büyülüyor. George Clooney, Naomi Campell gibi Hollywood starlarının yanı sıra İtalyan şöhretlerinin ve politikacıların vazgeçilmezi olmuş Cortina, ünlü yazar Ernest Hemingway’in de yaşamı boyunca uğrak yerlerinden birisi olmuştur. Yapcağımız tanıtım turumuzun ardından otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler. Geceleme otelimizde.

 

02.Gün               CORTINA – INNSBRUCK –  MÜNİH – AUGSBURG

Kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz ve bizleri bekleyen özel aracımız ile Innsbruck’a hareket ediyoruz. Özellikle spor severler ve kayak tutkunları tarafından ilgi çekici olan bir dağ kasabası Innsbruck’ta panaromik olarak şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Doğal güzelliklerinin yanı sıra gotik mimarinin de en güzel örneklerini görebileceğiniz Innsbruck’ta keyifli şehir turumuz ve fotoğraf molamız sonrasında Münih’e hareket ediyoruz. Almanya’nın en büyük üçüncü kenti olan Münih; Bavyera Alpleri’nin kuzeyinde ve İsar Nehri kıyısında kurulmuştur. Münih’in Almanca ismi München eski dilde “keşişlerin yeri” anlamına gelen Munichen’den gelmektedir. Şehir her ne kadar gotik tarzdaki devasa mimari yapılarıyla ciddi bir havaya bürünse de, yeşilden kopmamış park ve bahçeleri, alışveriş caddeleri, kafeleriyle ve ara sokaklarında görebileceğiniz rengarenk duvar grafitileriyle bu ciddiyetin arkasında hareketli bir alan sağlamaktadır. Almanya’nın tarih, sanat ve alışveriş merkezlerinden biri olan Münih şehir turumuzda; Marienplatz Meydanı, Altstadt, St. Peter Kilisesi  eski belediye bina, opera binası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrasında otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler. Geceleme otelimizde.

 03.Gün               AUGSBURG

Sabah kahvaltının ardından panoramik Augsburg şehir turu için hareket ediyoruz. Şehir turu esnasında Tarihi Maximilian Caddesi, Rönesans ve Barok tarzındaki saraylar, Azize Anna Kilisesi, Maximilian Müzesi, Belediye Sarayı göreceğimiz yerler arasındadır.  Sonrasında arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Romantik Yol turuna katılabilirler (75 Euro). Turumuz esnasında ilk durağımız, ortaçağın günümüze kadar en güzel şekilde korunduğu yerlerden biri olan Rothenburg. Romantik yolun en etkileyici şehirlerinden olan Rotenburg’un lakabı pastadan yapılmış şehir. Estetik görüntüsüne verilen aşırı önem ile bu lakabı fazlasyıla hak eden şehiri, yılda ortalama 12 ila 15 milyon kişinin ziyaret ediyor. Şehire özel bir hayranlık duyan Japonlar, Rothenburg ve romantik yolun aynısını Japoyna’da kurup kardeş kent olarak ilan etmişler. Dünya’nın en çok oyuncaksının bulunduğu şehirde, masal vari görüntüleri ile evler ve tarihi binalar arasında, tarfiğe kapalı yollarda yürüyüş yapacağız. Turumuz esnasında bölgeye özgü ünlü kurabiyelerin tadına bakma imkanımızda olacak. Sonrasında 12.yy dan kalma Wikersheim Kasabasını görüp, rotamızı Dinkelsbühl ‘a doğru çeviriyoruz. Romantik yol güzergahının kuzeyinde yer alan şehir 30 yıl savaşlarının yaşandığı önemli 3 şehirden biridir. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere günümüz serbest. Geceleme otelimizde.

  04.Gün               AUGSBURG – HEİDİ’NİN KÖYÜ – COMO

Sabah kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayıp, özel otobüsümüz ile Heidi’nin köyü turumuz için yola çıkıyoruz. Ohanna Spyri’nin ölümsüz eseri Heidi karakterini yaşattığı ve ilham aldığı yer olan köyü ziyaret ediyoruz. Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan köyde; dağda dedesi ile kulübede yaşayan küçük Heidi’nin doğa ile iç içe ve sevgi dolu dünyasına bir yolculuk yapacağız. Tur bitimi Como’ya doğru hareket ediyoruz. Como ; dünya jet sosyetesinin odak yeri olup, ünlü Hollywood yıldızlarının yazlık evlerine ev sahipliği yapıyor. Como şehir turumuz esnasında yeşilin ve mavinin en güzel birlikteliğini oluşturan muhteşem manzaraları görüyor olacağız. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler. Geceleme otelimizde.

 

05.Gün                COMO

Sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Stresa (Maggiore Gölü) & Courmayer (Mont Blanc Dağı) turuna katılabilirler (75 Euro). İtalya’nın ikinci en büyük gölü olan Maggiore Gölü, kuzeybatıda yer alır ve sınırı geçerek İsviçre’ye ulaşır. Gölün İtalyan bölümünde ana turistik merkezlerden biri Stresa’dır. Stresa, İtalyanca’da Isole Bella yani Güzel Ada anlamına gelmektedir. Stresa’da doğa manzarasının yanı sıra Milano’dan gelen soyluların inşa etmiş oldukları fevkalade villaları görüyoruz. 19. Yüzyılın sonlarından bu yana Stresa sofistike atmosferi ve soylu ziyaretçileri ile ünlüdür. Bugün hala kültürel , müzikal, ve toplantı etkinliklerinin gözde bir kasabasıdır. Mont Blanc 4,972 mt yükseklikte Alpler’in ve Avrupa’nın en yüksek dağıdır. Dağın zirvesi , yüksekliği 2.440 mt yamaçları 28 metreye ulaşan kalınlıkta buz ile örtülüdür. Mont Blanc’a vardığımızda adeta nefes aldığımızı hissediyoruz. Dağın muhteşem manzarasını izlemek, yürüyüş yapmak ve kartpostal görüntüsünde fotoğraflar çekebilmeniz için serbest zaman buluyoruz. Courmayeur, Aosta Vadisi'ndeki Mont Blanc'ın İtalyan tarafında yer alan güzel bir köydür. Her ne kadar kayak turizmi ile adını duyursa da alışveriş, spa, restoranlar ve gece hayatı ile de zengin seçenekler sunmaktadır. Köyde geçireceğimiz keyifli zaman sonrası turumuzu sonlandırıyoruz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 

06.Gün                COMO

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen Milano & Portofino turuna katılabilirler (75 Euro). Avrupa’nın moda başkentlerinden biri olan Milano, bunun yanı sıra mutfağı, operası, kiliseleri ve büyük usta Leonardo Da Vinci’nin Son Akşam Yemeği freskosu gibi paha biçilemez sanat eserleriyle de öne çıkıyor. İtalya’nın iş ve finans başkenti olsa da alışveriş, gece hayatı ve yeme içme deneyimi için de doğru adres olan Milano’da ünlü opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Katedrali, birçok ünlü markanın bulunduğu keyifle alışveriş yapabileceğiniz La Galeria, Porta Romano görülecektir. Sonrasında rengarenk evlerin çevrelediği, tüm güzelliği ile şarkılara ilham kaynağı olmuş olan Portofino ile turumuza devam ediyoruz. Daracık sokakları rengarenk evleri, yeşil tepeleri ve turkuaz rengi Akdeniz ile Portofino görülmeye değer güzellikteki manzarasıyla bizi kendine hayran bırakıyor. Turumuz sonrasında otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 

07.Gün                COMO – VERONA – VENEDİK

Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılmasının ardından panoramik şehir turumuz için Verona’ya hareket ediyoruz. Bu turumuzda tarihteki en büyük aşk hikayesine konu olmuş Romeo ve Julietin evininde bulunduğu, Roma anfitiyatrosundan (Coloseum) sonra İtalya’daki en büyük anfitiyatrosuna (arena) ev sahipliği yapan kuzey İtalya’nın romantik şehri Verona gezimiz sonrası serbest zaman veriyoruz.  Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Sirmione turuna katılabilirler (45 Euro). İtalya' nın en büyük gölü olan Garda Gölünün incisi Sirmione kasabasının girişinde sizi, tarihi 13. yy’a dayanan Scaligero Kalesi karşılıyor. Begonvil çiçekleriyle kaplı binaları ve tarihi dokusu korunmuş sokakları ile sakin bir Ortaçağ kasabası olan Sirmione, masal diyarını andırıyor. Sirmione’de geçireceğimiz keyifli zaman ve fotoğraf molası sonrası turumuzu sonlandırıyoruz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 

08.Gün                VENEDİK – LJUBLJANA – İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılmasının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Venedik Kombi – Gondol turuna katılabilirler (65 Euro). Özel Tekne ile ile yaklaşık 4 km uzunluğundaki Büyük Kanal’dan geçip San Marco Meydanı’na geliş. İstanbul’dan getirilen granit sütunların da bulunduğu bu meydan yüzyıllar boyunca dünya ticaretinde söz sahibi olmuş Venedikli tüccarların buluştukları ve açık denizlere yelken açtıkları önemli bir merkezdir. Daracık kanalları, küçük meydanları ve gondolları ile meşhur Venedik’ de süslemeleri ile ‘altın kilise’ unvanını kazanan ve ön cephesini Latin istilasında İstanbul’da Ayasofya’dan sökülerek getirilen bronz atların süslediği Bazilika, mahkûmların idam edilmeden evvel son kez şehri izledikleri “Son Bakış” Köprüsü, büyük kanal üzerindeki en büyük köprü olan ve üzerinde dükkânlar bulunan Rialto Köprüsü, Venedik’in en önemli anıt binalarından Dükler Sarayı ile 15. yy. sonunda inşa edilmiş Saat Kulesi’nin görülmesi. Daha sonra su ile hemhal olmuş bu şehrin meşhur kanallarında gondol gezisi. Gondol gezisi esnasında Cem Sultan’ın Venediklilerin elinde tutulduğu süre içinde bir süre kaldığı Salute Kilisesi’nin görülmesinin ardından UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki, ve bölgenin surlar içindeki en büyük, Ortaçağ – Rönesans şehri Ferrara’ya transfer ve panoramik şehir turu. Via Mazzini, Teatro Comunale di Ferrara, Opera binası ve 18. yy dan kalma Ferrara kalesi görülecek yer arasındadır. Tur bitimi panoramik Ljubljana şehir turu için hareket ediyoruz. Turumuz esnasında; Vodnik Meydanı, Ljubljana Kalesi, St. Nikolaja Katedrali, Zmajska Most, Eski Meydan, Tarihi Çeşme ve Halk Meydanını göreceğimiz yerler arasındadır. Tur sonrası Ljubljana Havalimanı’na transfer oluyoruz. Türk Havayollarının TK 1064 sefer sayılı uçağı ile 20:05’te İstanbul’a hareket ediyoruz, gece saat 23:20’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

 


Yorumlar