3 Gece 4 Gün RomaTuru 299€!


299 €
 
Tükendi :(


0 kişi fırsatı yakaladı



 Tokar Turizm ve Seyahat Acentesi

Salih Mecit Sokak Uygur Apartmanı No.9 Kızılbaş Lekoşa
Lefkoşa '
0533 871 04 04

        Detaylar

  • Türk Havayolları ile İstanbul (IST) – Roma/Napoli – İstanbul (IST) gidiş dönüş uçak bileti —Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli,
  • —Belirtilen kategori otellerde 3 gece oda kahvaltı bazında konaklama, —
  • Havalimanı – otel – havaalanı transferleri,
  • —Panoramik Napoli gezisi
  •  Ercan -İstanbul uçak bileti dahil değildir.

       Nasıl Yararlanırım

  • Tarihe göre fiyat değişebilir.Tokar Turizm'e ulaşarak  tarih ve fiyatlar ile ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Fiyatlar promosyon fiyattır,turlarımız doldukça bir üst ücrete çıkabilmekte bu yüzdende fiyat değişebilmektedir.
  • Bilgi ve Detaylar için Tokar Turizm Telefon Numarası: 0533 871 04 04
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra kesinlikle iptal yapılmamaktadır. Misafirlerin bunu kabul ederek satın almaları gerekmektedir.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 444 3778 (444 FRST), 227 51 35 veya 0533 880 06 00 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz ya da info@firsatkibris.com ile de bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

 

Fırsat Detayları

1.Gün İSTANBUL–ROMA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde saat 09.30’da hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 1865 sefer sayılı uçuşu ile saat 12.45’te Roma’ya hareket ve yerel saat ile 14.25’te varış ve varışımıza istinaden otele transfer. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Roma Gece turuna katılabilirler (35 Euro). Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelimizde.

2.Gün ROMA

Sabah kahvaltının sonrasında serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Roma ikonları ve Vatikan turuna katılabilirler (55 Euro). “Dünyanın merkezindeki kent” olarak adlandırılan Roma; sanat, tarih, müzik, alışveriş, güneş ve yemekleri ile karşınıza çıkan, antik dönemden Rönesans’a uzanan farklı stillerdeki binalarıyla sizi tarihte bir yolculuğa çıkarıyor. Mimarların birbiriyle yarışarak ortaya koyduğu eserler her mevsim binlerce turisti şehre çekerken, Roma tüm güzelliği ve estetiğiyle bu kalabalıkları bile insanı boğmadan taşıyabiliyor. Turumuzda Avrupa Medeniyeti’ne şekil vermiş, 23 asırlık tarihe tanıklık eden imparatorluk şehri Roma’da önce şehrin sembolü haline gelen ve Roma İmparatorluğu boyunca gladyatör dövüşlerine ev sahipliği yapmış antik tiyatro Colosseum, imparatorluk zamanında şehrin tören merkezi olan Roma Forumu, efsaneye göre içine para atanın tekrar Roma’ya geleceğine inanılan Aşk Çeşmesi, sokak sanatçılarıyla meşhur İspanyol Merdivenleri, Vatikan (San Pietro), Castel Angelo - Melekler Şatosu, Navona meydanı ,Piazza Pietra Pantheon, Piazza Popolo görülecek yerler arasındadır. Tur
sonrasında arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Albano Lemi Gölü, Castel Gondolfo turu (35 Euro). Nemi Köyü, bilinen adı ile çilek köyü pencerelerinde çiçeklerle sizi karşılayan rengarenk evleriyle, taş sokaklarıyla, meşhur doğal çileklerinin satıldığı, sergilendiği, birbirinden sevimli dükkanlarıyla ve sonunda muhteşem göl manzaralarıyla kendinizi masaldaymış gibi hissettiren eşsiz bir doğaya sahip Roma sayfiye beldeleri görülecektir. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.

3.Gün ROMA


Sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Siena & Floransa Şaheserleri ve Rönesans turuna katılabilirler (95 Euro). Rönesans’ın başkenti Floransa’da, aynı zamanda Pinokyo’nun memleketi olan bu şirin şehirde önce portakal rengi kubbesiyle hemen dikkat çeken ve Avrupa’nın 4. büyük kilisesi olan Santa Maria Del Fiore Katedrali’n dışarıdan görülmesi. Katedralin en dikkat çeken özelliklerinden biri de bazıları Kur’an-ı Kerim’de de zikredilen peygamber kıssalarının temsili olarak canlandırıldığı ve ‘Cennet Kapısı’ olarak adlandırılan bronz kapıdır. Daha sonra bir zamanlar halkı parlamentoya davet etmek için kullanılan Giotto’ nun Çan Kulesi, yüzyıllar boyunca Floransa’nın politik ve sosyal merkezi olan ve Michalengelo’un’ nun ünlü Davut Heykeli’nin de bulunduğu Senyörler Meydanı ile antika ve kuyumcu dükkânlarıyla meşhur Eski Köprü (Ponte Vecchio)
görülecek yerler arasındadır. Siena Gezisi: Şehir, Orta Çağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile ünlüdür. İtalya’nın keyifli yemeklerini tatma ve aynı zamanda Toscana’nın güzel şaraplarını alma imkanına sahip olacağınız Siena, Toscana Bölgesi’nin görülmeye değer şehirlerinden bir tanesidir. Sonrasında Gezi bitiminde otelimize transfer.

4.Gün ROMA – NAPOLİ – İSTANBUL

Sabah kahvaltının ardından Napoli’ye hareket. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Pompei & Outlet turuna katılabilirler (55 Euro). Pompei M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağı'nın eteklerinde uzanmaktadır. Arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmıştır. Görülecek yerler arasında Bazilika, Forum, fauna evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer almaktadır. Outlet turu sonrasında Napoli şehir turu. Margarita pizzasının anavatanı olduğu söylenen ve İtalya’nın en büyük 3. Şehri olan Napoli’de Garibaldi meydanı, Via Toledo ve bu ikisinin arasında kalan kısmı olan Centro Storico diye adlandırılan şehrin en eski denebilecek semti gezilecek yerler arasındadır. Napoli şehir turumuz sonrasında rehberimizin belirleyeceği saatte dönüş yolculuğumuz için Napoli Havalimanı’na transfer. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın TK 1454 uçuşu ile saat 19.05’te İstanbul’a hareket. Türkiye yerel saati ile 22:15’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.


Yorumlar