3 Gece 4 Gün Barcelona Turu 449 Euro!


449 €
 
Tükendi :(





 Tokar Turizm ve Seyahat Acentesi

Salih Mecit Sokak Uygur Apartmanı No.9 Kızılbaş Lekoşa
Lefkoşa '
0533 871 04 04

        Detaylar

  • Türk Havayolları tarifeli seferleri ile İstanbul – Madrid / Barcelona – İstanbul uçak bileti, Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • Belirtilen kategori otellerde toplam 7 gece oda kahvaltı konaklamalar,
  • Alan/Otel/Alan transferleri ve şehirlerarası transfer
  • Barcelona,Alicante, Murcia, Cuenca, Valencia, Tortosa, Madrid panoramik şehir turları 
  • Otel vergileri,
  • Turist şehir vergileri,
  • Türkçe rehberlik hizmetleri.
  • Ercan -İstanbul uçak bileti dahil değildir.

       Nasıl Yararlanırım

  • Maxi İspanya Madrid(2) - Cuenca - Murcia(2) - Alicante Valencia(1) –Tortosa - Barcelona(2) Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile…7 Gece
  • 19 Mayıs-26 Mayıs 2018 tarihleri için geçerlidir.
  • Fiyatlar promosyon fiyattır,turlarımız doldukça bir üst ücrete çıkabilmekte bu yüzdende fiyat değişebilmektedir.
  • Bilgi ve Detaylar için Tokar Turizm Telefon Numarası: 0533 871 04 04
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra kesinlikle iptal yapılmamaktadır. Misafirlerin bunu kabul ederek satın almaları gerekmektedir.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 444 3778 (444 FRST), 227 51 35 veya 0533 880 06 00 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz ya da info@firsatkibris.com ile de bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

 

Fırsat Detayları


1. Gün İSTANBUL – MADRİD

Atatürk HavalimanıDışHatlarTerminaliTürkHavaYollarıkontuarında 3 saatöncegerçekleştireceğiniz check-in vepasaportişlemlerisonrasında, uçuştan 1 saatönceuçağınbinişkapısıönündebuluşuyoruz. Türk Hava Yolları’nın TK1857 sefer sayılı uçuşu ile saat 07.15’teMadrid' e hareket. Yerel saat ile 10.40’taMadrid' e varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Madrid şehir turu görülecek yerler arasında Puerto del Sol, Plaza Mayor, Paseyo de la Castellana, boğa güreşi arenası, Gran Via, Plaza de Espana, Kraliyet Sarayı, Puerto de Alcala bulunmaktadır. Tur sonrası otelinize transfer   Arzu eden misafirlerimiz için ekstra düzenlenecek olan Madrid Gece Turu (25 Euro).Geceleme otelimizde. 

2.GünMADRİD

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Toledo turu+Santa Maria Katedrali turuna(50 Euro) katılma imkanı. M.Ö. 590 yılında Yahudiler tarafından kurulup, günümüzde üç büyük dine bağlı insanların bir arada, barışçıl bir şekilde yaşadığı, tarihi ve turistik anlamda İspanya’ nın en önemli şehirlerinin başında gelen Toledo, şövalyeler şehri olarak bilinir. İber yarımadasının en büyük nehri olan Tako şehrin içinden geçmektedir. Uzun süre İspanya Krallığının başkenti olmuştur. Dünya’ nın en büyük Ortaçağ şehirlerinden olduğu için UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’ne dâhil edilmiş ve koruma altına alınmıştır. Donkişotun yazarı Servantes bu şehirde doğmuştur. San Martin Köprüsü, Damasquinos (Şam İşi), altın el işçiliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkânlar görülecek yerler arasındadır. Tursonrasıotelimize transferveserbestzaman.ArzuedenmisafirlerimizileekstradüzenlenecekFlamenco turu(55 Euro).Geceleme otelimizde. 

3.GünMADRİD – CUENCA – MURCIA

Sabah kahvaltısı sonrasında Murcia’ya hareket yol üstünde düzenlenecek olan Cuenca turuna katılma imkanı bulacaksınız.Asma evlere ev sahipliği yapan bu sevimli şehir Jucar ve Huecar isimli iki nehrin ortasında kurulmuş olup bir yanı dik yamaçlıdır. Şehir eski ve yeni olmak üzere 2 kısma ayrılıyor. Eski şehir ahşap restore edilmiş evlerden ve nefesinizi kesecek kadar yüksek bir yamaçtan , yeni şehir ise Jucar Vadisi’nin altındaki modern yapılardan oluşmaktadır. Tur sonrası Murcia’ya hareket ve varışımızın ardında panoramik Murcia  şehir turu. Turumuzda Segura Nehrikıyısındakurulu Murcia Özerkbölgesininbaşkentiolanbuşehriincelemefırsatıbulacağız, göreceğimizyerlerarasında Santa Maria Murcia Katedrali , Plaza CardenalBellugaMeydanı, Monteagudo Kalesi, Casino Murcia, Murcia Üniversitesi ve Santo Domingo Meydanı bulunmaktadır. Tur sonrası otelinize transfer.Geceleme otelinizde.

4.GünMURCIA

Sabah kahvaltısınınardındanarzuedenmisafirlerimizGranada&AlHambraSarayıturunakatılabilirler(75Euro)(Harem hariç).Tarihi Granada sokaklarındaEmeviveAbbasidönemlerindenkalmaeserlerinarasında Grand Via, La RamblaMeydanı, ArapÇarşısı, AlbaizinsemtiveBelediyeMeydanıgörülecekyerlerarasındadır. Al Hambraturu ;ButurumuzdaArabeskmimarisi, havuzvebahçeleriileünlü UNESCO DünyaKültürMiraslarıListesi’ndeyeralanElhamraSarayıziyaretedilecektir.Tursonrasıotelinizetransfer .Gecelemotelimizde.

5.GünMURCIA – ALICANTE – VALENCIA

Sabah kahvaltısı sonrası ekstra düzenlenecek olan Cartagena turu(35 Euro) ,Cartagena turumuzda , 2000 yıllık bir geçmişe sahip olan ve Kartacalılar tarafında kurulan sonra Romalılar tarafından fethedilen ve bir dönem ise Arap yönetiminde bulunan bu eski ve yeni medeniyet şehrinde göreceğimiz yerler arasında, Servantes’in Evi, Cartagena Belediye binası, RomaliAnfiteiyatroveKatedralkalıntıları, CartagenaTrenGarı, Cartagena KatedralitursonrasıturbitimindeoteledönüşveAlicante'ye hareket,yol üzerinde düzenlenecelek Alicante şehir turu. Yunan, Romalı, Arap ve Hiristiyan kolonilerinin zengin tarihine sahip, İspanya’nın en eski ve önemli liman şehirlerinden olan Alicante’ ye variş ve panoramik şehir turu. Arkeoloji müzesi, Santa Barbara kalesi, Merkez Pazar, Luceros, Maisonnave görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası Valencia’ya hareket ve  Valencia’ya varışımızın ardında panoramik Valencia  şehir turu, göreceğimiz yerler arasında Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi, 15. Y.Y da takasla alışveriş yapılan Lonja Market, eski market alanı ve portakallarıyla ünlü meyve bahçeleri bulunmaktadır. Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman.

6.GünVALENCIA – TORTOSA – BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası özel otobüsümüzle Tortosa’ya hareket. Yol üzerinde düzenlenecek olan TortosaturunaTortosa; Adını Arap istilası sonucunda almış İspanya' nın Katalunya Özerk Bölgesinde saklı kalmış bir Rönesans kentidir. Ebro nehrinin eski ve yeni şehri ayırdığı, kültür, sanat, gurme ve festivalleriyle ünlü bu şirin İspanya kentinde Sant Juan kalesi, inşası 200 yılsüren Tortosa katedrali ve prenslik bahçeleri yeralmaktadır.Tursonrası Barcelona’ya hareket. Barcelona’ya varışımızın ardından panoramik Barcelona şehir turu. Turumuzda Plaza De CatalunyaMeydanı, La RamblaCaddesi, KristofKolombHeykeli, La SagradaFamiliaKilisesi, Plaza De Espanagörülecekyerlerarasındadır.Arzu eden misafirlerimiz için ekstradüzenlenecek olanBarcelona velokalmahallelergeceturu(35 Euro).Barcelona hakkında turistik çok şey duydunuz ama ünlü yönetmen Inarrituve Woody Allen'in filmlerine konu olan yere1 sokakları ve hayatı tanımanızı sağlayacak bu özel turumuzu kaçırmamanızı öneririz. Görülecek yerler arasında Paral-el mahalle,  ElRaval, El Born sokaklarıve Plaza Real bulunmaktadır. Tur sonrası otelinize transfer .Geceleme otelimizde.

7.GünBARCELONA

Sabah kahvaltısısonrasıekstradüzenlenecekolanBarcelona İkonlarıturuna (55 Euro) Barcelona İkonlarıturumuzda UNESCO DünyaMirasıListesi’ndeyeralanveBarcelona’nın en sıradışıparkıolanmimarAntoniGaudi’nineseri Park Guell ‘e gidiyoruz. GotikMahalle’degerçekleştireceğimizyürüyüşesnasında; Gotikmimarinin en üstdüzeyeserleriarasında; arasokaklardamasalsıbiryolculuğaçıkıyoruz. Adımbaşırastlayacağımızsokaksanatçılarıeşliğindeturumuzadevamediyoruz. DileyenmisafirlerimizGaudi’nin en ünlüeseriolan La SagradaFamilia (Girişücreti 20 Euro)ziyaretedebilirler. Tur sonrası arzu eden misafirlerimizleekstradüzenlenecek olan Gerona&Figueras&Dali Müzesituru (65 Euro).Gerona&Figueras&Dali Müzesiturumuzdaortaçağdankalmamimariyapılarıyla Gerona şehri, büyükkatedraliveYahudimahallesi, ünlüressamDali’nindoğduğuFigueraskasabasıve Dali Müzesiziyaretedilecektir. Tur sonrasında otelinize transfer. Geceleme otelimizde.

 

8.GünBARCELONA – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Odaların boşaltılması ve otelden ayrılış işlemleri.Özel otobüslerimiz ile havalimanına transfer, bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasından sonra Türk HavayollarıTK 1854 sefer sayılı uçuş ile saat 11.35’teİstanbul’a hareket. Yerel saat ile 16.05’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.


Yorumlar