Venedik, Ljubljana, Celje, Maribor, Ptuj, Budapeşte, Bratislava, Viyana Prag Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 449 €’dan Başlayan Fiyatlarla!


449 €
 
Tükendi :(





 Tokar Turizm ve Seyahat Acentesi

Salih Mecit Sokak Uygur Apartmanı No.9 Kızılbaş Lekoşa
Lefkoşa '
0533 871 04 04

        Detaylar

  • Venedik(1) – Ljubljana – Celje – Maribor (1) – Ptuj
     Budapeşte (2) – Bratislava – Viyana (1) – Prag (2)
    Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile
  • ——Türk Hava Yolları ile İstanbul (IST) – Venedik (VCE) / Prag (PRG) – İstanbul (IST) ekonomi sınıf uçak bileti,
  • — Alan/otel/alan ve  Şehirler arası özel  transfer,
  • — 3* & 4* otellerde oda kahvaltı konaklama,
  • —Viyana, Bratislava, Budapeşte, Zagreb, Venedik ve Ljubljana panoramik şehir turları
  • —Profesyonel rehberlik ve asistanlık hizmetleri
  • —Havalimanı vergileri ve alan hizmetleri.
  • —Ercan -İstanbul uçak bileti dahil değildir
 

       Nasıl Yararlanırım

  • Tarihe göre fiyat değişebilir.Tokar Turizm'e ulaşarak  tarih ve fiyatlar ile ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Fiyatlar promosyon fiyattır,turlarımız doldukça bir üst ücrete çıkabilmekte bu yüzdende fiyat değişebilmektedir.
  • Bilgi ve Detaylar için Tokar Turizm Telefon Numarası: 0533 871 04 04
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra kesinlikle iptal yapılmamaktadır. Misafirlerin bunu kabul ederek satın almaları gerekmektedir.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 444 3778 (444 FRST), 227 51 35 veya 0533 880 06 00 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz ya da info@firsatkibris.com ile de bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

 

Fırsat Detayları

1.Gün                    ISTANBUL – VENEDIK

Atatürk Havalimanı Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde saat 09.30’da hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 1871 sefer sayılı uçuşu ile saat 11.50’de Venedik’e hareket ve yerel saat ile 13.15’te varış ve varışımıza istinaden panoramik Venedik şehir turu. Özel Tekne ile ile yaklaşık 4 km uzunluğundaki Büyük Kanal’dan geçip San Marco Meydanı’na geliş. İstanbul’dan getirilen granit sütunların da bulunduğu bu meydan yüzyıllar boyunca dünya ticaretinde söz sahibi olmuş Venedikli tüccarların buluştukları ve açık denizlere yelken açtıkları önemli bir merkez. Daracık kanalları, küçük meydanları ve gondolları ile meşhur Venedik’ de süslemeleri ile ‘altın kilise’ unvanını kazanan ve ön cephesini Latin istilasında İstanbul’da Ayasofya’dan sökülerek getirilen bronz atların süslediği Bazilika, mahkûmların idam edilmeden evvel son kez şehri izledikleri “Son Bakış” Köprüsü, büyük kanal üzerindeki en büyük köprü olan ve üzerinde dükkânlar bulunan Rialto Köprüsü, Venedik’in en önemli anıt binalarından Dükler Sarayı ile 15. yy. sonunda inşa edilmiş Saat Kulesi’nin görülmesi. Şehir turu bitiminde arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Gondol gezisine katılabilirler (25 Euro). Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme Venedik’te otelimizde.

2.Gün                     VENEDIK – LJUBLJANA – CELJE - MARİBOR

Sabah kahvaltı sonrası Ljubljana’ya hareket ve panoramik şehir turu. Turumuzda Vodnik Meydanı, Ljubljana Kalesi, St. Nikolaja Katedrali, Zmajska Most, Eski Meydan, Tarihi Çeşme ve Halk Meydanını görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Bled Gölü turuna katılabilirler (40 Euro).Bled,  Avrupa’ nın en güzel 10 köyü listesine girmiştirve  buz devrine ait Bled Gölü ile ünlüdür. Bu onu büyük bir turistik cazibe yeri yapar. Gölün ortasındaiçinde kilisenin bulunduğu küçük bir  ada bulunmaktadır.

Tur sonrası ardından, panoramik Celje şehir turumuz için hareket. Slovenya’nın üçüncü büyük kenti ve ülkenin en önemli tarihi yerlerinden biri olan Celje, Sultan II. Bayezid döneminde Osmanlı topraklarına katılan bu şehir, bugün Slovenya sınırları dahilindedir. Romalılar Slovenya bölgesini ele geçirdikten sonra Roma kolonilerinin biri halinde gelmiş ve Orta Çağ’ın en önemli kentlerinden biri haline gelmiştir. Turumuzda ; St. Daniel’s kilisesi, Eski Kontlar konağı, Krek Meydanı, Merkez kütüphanesi ve Celje kalesi panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme Maribor otelinizde.

03.Gün                  MARİBOR – PTUJ – BUDAPEŞTE

Sabah kahvaltı sonrası panoramik Ptuj turumuz için hareket. Slovenya’nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve Orta Çağ’dan bu yana günümüze çok iyi korunarak gelmiş açık hava müzesi konumundaki şehir gezeceğiz. Göreceğimiz yerler arasında Ptujski Grad (şato), Mariahilf Bazilikası, Belediye Binası, Dominikanski samostan (manastır), Schloss Statenberg  (saray) ve Stadttheater (şehir tiyatrosu) bulunmaktadır. Arzu eden misafirlerimiz yol üzerinde ekstra olarak düzenlenecek olan Balaton Gölü turuna katılabilirler (45Euro).Macaristan’da yer alan Orta Avrupa’nın en büyük doğal gölü olan Balaton Gölü’nü görüyoruz. Fotograf severler için serbest zaman sonrasında Budapeşte’ye hareket. Tur sonrasında Budapeşte’ye hareket, varışa istinaden Budapeşte panoramik şehir turu. Tur esnasında; Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Opera, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır.Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Tuna Nehri tekne gezisi turuna (35 Euro) katılabilirler. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme Budapeşte’de otelimizde.

04.Gün                  BUDAPEŞTE

Sabah kahvaltının ardından; arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan öğle yemekli Estergon & Visegrad & Szentendre turuna

katılabilirler (60 Euro). Turumuz esnasında Estergon Katedrali ve Osmanlı izlerini taşıyan kaleyi görüyoruz, sonrasında termal bir şehir olan Visegrad’ta görkemli av şatosu ve muhteşem doğa manzarasına tanık oluyoruz. Öğle yemeğimiz sonrasında; sanatçılar şehri Szentendere’ye gidiyoruz. Şehir tarihi dokusu ve Tuna Nehri kıyısındaki eşsiz manzarasıyla bizleri bir masalsı bir yolculuğa çıkarıyor.  Fotograf ve hediyelik eşya için serbest zaman sonrasında otelimize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan yemek ve içeceklerin dahil olduğu Cigan Gecesi (55 Euro) turuna katılabilirler. Bu turumuzda Macar dansı ve müziğinin keyfini çıkartacak eğlenceli bir akşam geçirebileceksiniz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

 

05.Gün                  BUDAPEŞTE – BRATİSLAVA - VİYANA

Sabah kahvaltının ardından Bratislava’ya hareket ve panoramik şehir turu. Slovakya’nın başkenti ve en büyük şehri olan Bratislava panoramik şehir turumuz esnasında; Bratislava Kalesi, Büyük Meydan, eski Bratislava bölgesi görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Viyana’ya hareket. Viyana’ya varışımıza istinaden, Viyana panoramik şehir turu. Turumuzda; Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater, Holfburg ve Müzeler bölgesi görülecek yerler arasındadır. Sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Viyana Gece turu (25 Euro) ve / veya Viyana Operası (55 Euro) turuna katılabilirler. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

 

06.Gün                  VİYANA – PRAG

Sabah kahvaltının ardından Prag’a hareket. Arzu eden misafirlerimiz yol üzerinde ekstra olarak düzenlenecek olan Cesky Krumlov turuna (35 Euro) katılabilirler. CeskyKrumlov; UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve Bohemya’nın incisi olarak adlandırılan , Ortaçağ izlerini taşıyan küçük ve şirin bir kasabadır. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Prag Efsaneler gece turuna katılabilirler (25 Euro). Orta Avrupa’nın gotik kraliçesi olan Prag, Çek dilinde Altın kent, şehirlerin anası ve Avrupa’nın kalbi gibi isimlerle anılmaktadır. Şehrin gündüz büründüğü sakinliğin aksine gece hayatında şehrin enerjisini yaşayacağımız ve efsanevi hikayelerinin anlatılacağı gezimiz sırasında, Prag’ın zarif, romantik ve tarihi sokaklarını keşfedeceğiz. Prag’ın efsaneleşmiş İkonlarını, muhteşem gece ışıkları ile fotoğraflama şansı bulacaksınız.Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 

07.Gün                PRAG

Sabah kahvaltının ardından; arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan öğle yemekli Prag Şaheserleri ve Vltava tekne turuna katılabilirler (55 Euro). Alan Levy’nin‘’Hayatımın mucizesi, her sabaha 21’inci yüzyılın Prag’ında uyanmak’’ dediği gibi turumuza Vltava tekne turumuz ile başlıyoruz. Charles köprüsünden başlayacağımız tekne gezimiz sırasında gotik mimari yapıtların arasından geçerken Orta Çağ’da kısa bir yolculuk yapıyormuş gibi hissedeceksiniz. Alacağımız öğle yemeğimiz sonrasında Prag Şahaserleri ve Bohemia turumuz için hareket.Doğa ile iç içe olan Petrin Tepesine ulaşımımızı 1891 yılından bugüne hizmet veren fünikülerle sağlıyoruz.1891 yılında Eyfel Kulesi örnek alınarak yapılan Petrin Gözlem Kulesinden,dünyanın en büyük statlarından olan Strahov Stadyumu, 1140 yılında kurulan Strahov Manastırı, eğlenceli Aynalar Labirenti, şehrin güney sınırlarından birini oluşturan Açlık Duvarı, şair KarelHynenchMacha heykeli, aktif olarak kullanılamayan Aziz Michael Kilisesi, 10. yüzyılda başka bir kilisenin üstüne inşa edilen Aziz Laurentius Kilisesi görebileceğiniz yerler arasındadır. Petrin tepesi gezimiz sonrasında masal şehri Prag’da,Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Dünya’nın en büyük kalelerinden ve Guinness Rekorlar Kitabı’na göre dünyanın en büyük antik kalesi olan Prag Kalesi, şehrin göz alıcı sembollerinden biri olanSt.Vitus Katedrali, Prag’ı Bohemia'nın başkenti yapmış Kral IV. Charlesadına yapılmış olan Charles köprüsü , Eski şehir meydanı ve Dünya’nın en eski çalışan saat olma özelliği ile bilinen Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelinizde. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Orta Çağ Gecesi yemekli, içecekli, müzikli eğlence turuna (60 Euro) katılabilirler. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 

08.Gün                  PRAG –  İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılması ardından dönüş yolculuğumuz için Prag Havalimanı’na transfer oluyoruz. Bilet ve bagaj işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK 1772 sefer sayılı uçuşu ile saat 14:35’te  İstanbul’a hareket. Saat 18:20’de varış ve turumuzun sonu.

 


Yorumlar