3 Gece - 4 Gün Toscana Turu 399 €’dan Başlayan Fiyatlarla!


399 €
 
Tükendi :(





 Tokar Turizm ve Seyahat Acentesi

Salih Mecit Sokak Uygur Apartmanı No.9 Kızılbaş Lekoşa
Lefkoşa '
0533 871 04 04

        Detaylar

  • Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile İstanbul (SAW) – Bologna (BLQ) –  İstanbul (SAW) gidiş dönüş uçak bileti
  • Belirtilen otellerde 3 gece oda+kahvaltı konaklamalar,
  • —Otel vergileri & Turist şehir vergileri,
  • —Havalimanı – otel – şehirler arası transferler —
  • Havalimanı vergileri ve servisleri bedeli,
  • —Panoramik Bolonya şehir turu,
  • — Profesyonel rehberlik hizmetleri—
  • Ercan -İstanbul uçak bileti dahil değildir

       Nasıl Yararlanırım

  • 18 Mayıs & 24 Haziran 2017… 3 Gece
  • Fiyatlar promosyon fiyattır,turlarımız doldukça bir üst ücrete çıkabilmekte bu yüzdende fiyat değişebilmektedir.
  • Bilgi ve Detaylar için Tokar Turizm Telefon Numarası: 0533 871 04 04
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra kesinlikle iptal yapılmamaktadır. Misafirlerin bunu kabul ederek satın almaları gerekmektedir.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 444 3778 (444 FRST), 227 51 35 veya 0533 880 06 00 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz ya da info@firsatkibris.com ile de bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

 

Fırsat Detayları


1. Gün                 İSTANBUL – BOLOGNA – FLORANSA

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus kontuarı önünde saat 09.30’da hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları’nın PC 1217 sefer sayılı uçuşu ile saat 11:55’te Bologna’ya hareket ve yerel saat ile 13.50’de varış. Alanda bizleri bekleyen otobüsümüzle panoramik Bologna şehir turu için hareket ediyoruz. Bolongna İtalya’da kuzeyde Emilia Romagna bölgesinde kızıl şehir olarak anılan ilgi çekici özellikleri olan şehirlerden biri. Orta Çağ mimari özelliklerini taşıyan Bolonya’da, binaların kırmızı renkte tuğlalardan yapılmış olması bu şekilde anılmasına neden olmuş. Tarihi geçmişinin yanında, modern yaşamın güzelliklerini sunan şehirde ne tarafa baksanız heybetiyle yükselen görkemli binalar, müzeler ve kiliselerle karşılaşırsınız. Şehre gidenler tarihe, sanata ve yemeklere doyamadan dönüyorlar. Şehirde Pesherie Vecchie sokağında, Ouadrilatero adı verilen bölge, görülmesi gereken yerlerden biri.  Bölgede, ortaçağ döneminde kaybolmak mümkün. Birbirini kesen dar sokaklar, sokak pazarı, kafeler, balıkçılar, restoranlar, zamanın nasıl geçtiğini unutturuyor. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 

 

02. Gün               FLORANSA

 

Sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Floransa Şaheserleri ve Rönesans turuna katılabilirler (35 Euro). Rönesans’ın başkenti Floransa’da, aynı zamanda Pinokyo’nun memleketi olan bu şirin şehirde önce portakal rengi kubbesiyle hemen dikkat çeken ve Avrupa’nın 4. büyük kilisesi olan Santa Maria Del Fiore Katedrali’n dışarıdan görülmesi. Katedralin en dikkat çeken özelliklerinden biri de bazıları Kur’an-ı Kerim’de de zikredilen peygamber kıssalarının temsili olarak canlandırıldığı ve ‘Cennet Kapısı’ olarak adlandırılan bronz kapıdır. Daha sonra bir zamanlar halkı parlamentoya davet etmek için kullanılan Giotto’ nun Çan Kulesi, yüzyıllar boyunca Floransa’nın politik ve sosyal merkezi olan ve Michalengelo’un’ nun ünlü Davut Heykeli’nin de bulunduğu Senyörler Meydanı ile antika ve kuyumcu dükkânlarıyla meşhur Eski Köprü (Ponte Vecchio) görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Toscana turu (65 Euro). Turumuz Siena ve San Gimignano olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Siena : Orta Çağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile ünlüdür. İtalya’nın keyifli yemeklerini tatma imkanına sahip olacağınız Siena, Toscana Bölgesi’nin görülmeye değer şehirlerinden bir tanesidir.  San Gimignano :Çevresinde Dünyanın en kaliteli ve çeşitli üzüm bağlarının ve en iyi dondurmacısının bulunduğu ,porcini ve türüf mantarlı peynirleri ile ünlü,14.yy’dan kalma ve etrafı surlarla kaplı Toskana’nın Orta Çağ şehrini geziyoruz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 

 

03. Gün               FLORANSA

 

Sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu  eden  misafirlerimiz ile ekstra  Cinque Terre & Pisa & Lucca turu (95 Euro). Pisa; dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlüdür. Panoramik gezi sırasında Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı görülecek yerler arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilirler. Daha sonra beş topraklar ya da 5 köyler olarak bilinen 1998 de Unesco Dünya Mirası olarak koruma altına alınan Cinque Terre’nin en önemli köylerini ziyaret edeceğiz. Cinque Terre, köylerin pastel turuncu, sarı, kızıl ve terra cota renklere boyanmış evlerinin gün batımı zamanı değişen renkleri, arka fonda dağların koyu yeşili ve ön planda denizin lacivert rengi ile ruhu okşayan epik bir manzara ortaya koyuyor. 1998’de UNESCO dünya mirası olarak koruma altına alınmış olup , dileyen misafirler iklim şartlarının durumuna göre deniz ve güneşten  faydalanabilirler. Lucca: İ.Ö 180 yılında kurulmuş olan Roma kolonisinden kalma,, 16. ve 17. yy tarihli yekpare surlarla çevrili, içerisinde Roma Amfiteatrı, saklı bahçeleriyle etkileyici ve ünlü besteci Puccini’nin doğduğu toskana kentidir. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 

 

 

 

 

4.Gün                  FLORANSA – BOLOGNA – ISTANBUL

 

Sabah kahvaltısı sonrasında odaların boşaltılması ve Bologna Havalimanı’na transferimizi gerçekleştiriyoruz.Pegasus Havayolları’nın PC 1218 sefer sayılı uçuşu ile saat 14:40’ta İstanbul’a hareket. Türkiye yerel saati ile 18:25’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

 


Yorumlar