THY’ile 4 Gece 5 Gün Sicilya Turu 449€!


449 €
 
Tükendi :(





 Tokar Turizm ve Seyahat Acentesi

Salih Mecit Sokak Uygur Apartmanı No.9 Kızılbaş Lekoşa
Lefkoşa '
0533 871 04 04

        Detaylar

  • Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul(IST) – Catania(CTA) – İstanbul(IST) gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti,
  • —Programda belirtilen kategori vb. Catania otelinde 4 gece oda kahvaltı bazında konaklamalar,  —
  • Havalimanı vergileri ve servisleri bedeli,
  • —Panoramik Catania şehir turu,
  • —Otel vergileri & Turist şehir vergileri,
  • —Profesyonel rehberlik hizmetleri.
  •  Ercan -İstanbul uçak bileti dahil değildir.

       Nasıl Yararlanırım

  • Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile
    19 Temmuz & 16 Ağustos & 23 Ağustos 2017,01 Eylül 2017 Hareket…4 Gece
  • Fiyatlar promosyon fiyattır,turlarımız doldukça bir üst ücrete çıkabilmekte bu yüzdende fiyat değişebilmektedir.
  • Bilgi ve Detaylar için Tokar Turizm Telefon Numarası: 0533 871 04 04
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra kesinlikle iptal yapılmamaktadır. Misafirlerin bunu kabul ederek satın almaları gerekmektedir.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 444 3778 (444 FRST), 227 51 35 veya 0533 880 06 00 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz ya da info@firsatkibris.com ile de bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

 

Fırsat Detayları

01.Gün  İSTANBUL – CATANIA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali THY kontuarı önünde saat ile 04:00’tehazır bulunulması. Türk Havayolları tarifeli seferi TK1393 sefer sayılı uçuşu ile 06:55’te hareket. Yerel saat ile 08:15’teCatania’ya varış. Varışımıza istinaden panoramik Catania şehir turunu gerçekleştiriyoruz. Şehir turumuzda; Duomo Katedrali, FontanaDell'elefante, PiazzaRepubblica, Etna Caddesi görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.

 

02.Gün                CATANIA ( SIRACUSA & NOTO )

Sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstraolarak düzenlenecek olan Siracusa&Noto turuna katılabilirler (65 Euro). Siracusa’da bulunan Apollo tapınağı Roma İmparatorluğu son dönemlerinde ve Bizans Imparatorluğu dönemlerinde kiliseye dönüştürülmüş ve Arap Sicilya Emirliği döneminde bir cami olarak kullanılmıştır. Siracusa aynı zamanda ünlü bilimadamı Arşimet’in yaşadığı yer olan bilinmektedir. Noto gezimiz sırasında Barok mimari ve sanat anlayışının en güzel örneklerini görüyoruz. Şehir Unesco Dünya Mirası Listesi’nde yer almakla birlikte, görülmeye değer tüm güzellikleriyle bizi içine çekiyor. Turumuz sonrasında otele transfer. Geceleme otelimizde.

 

03.Gün                CATANIA ( PALERMO & CEFALU)

Sabah kahvaltınınardından serbest zaman.Arzu eden misafirlerimizekstraolarak düzenlenecek olan Palermo &Cefaluturuna katılabilirler(95 Euro). CappellaPalatina, San Giovanni Katedrali, Politeama Meydanı, PalazzoNormanni, WuattroCanti Meydanı, Via Roma ve ViaLiberta caddeleri görülecek yerler arasındadır. Palermo'nun doğusunda ve Tiran Denizi kıyısında yer alan Cefalu Sicilya'nın en önemli turistik merkezlerinden biridir. Aynı zamanda tipik bir balıkçı kasabası olan Cefalu'da 12 yy.da yapılmış olan ünlü Katedrali görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize hareket. Geceleme otelimizde. 

 

04.Gün                CATANIA (TAORMINA & GODFATHER’IN KÖYLERİ & GÜNBATIMI ETNA )

Sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Taormina&Godfather’ın Köyleri & Günbatımı Etna turuna katılabilirler (75 Euro). İtalyanın en şık turizm merkezlerinden olan, muhteşem bahçeleri, villaları, çiçeklerle süslü sokakları, küçük dükkânlarıyla ünlü olan Taormina'yı geziyor ve Taorminanın sembolü haline gelmiş Greko-Romen dönemi tiyatrosunu ziyaret ediyoruz. Sonrasında “Godfather” fiminin çekilmiş olduğu köylerde; filmin ana karakteri Don VitoCorleone’nin o gizemli büyüsünün izini sürmeye yol alıyoruz. Sonrasında Avrupa’nın en yüksek aktif yanardağı olan Etna’nın günbatımını seyre dalıyoruz. Günbatımının turuncu ışıklarında lavlarla çevrili evler, alabildiğince uzanan ormanlar eşliğinde esrarengiz bir fenomen olan Etna’nın büyüsüne kapılıyoruz. Gezi bitiminde otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.

 

 

05.Gün                CATANIA –İSTANBUL

Sabah kahvaltınınardından otelden çıkış işlemlerimizi yapıyoruz. Dönüş transferi saatimize kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Sicilya Outlet turuna katılabilirler (35 Euro). Tur sonrası rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Bilet ve gümrük işlemlerinin ardından Türk Havayolları tarifeli seferi TK 1396 sefer sayılı uçuşu ile 19.05’te İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 22.20'de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

 

 


Yorumlar