3 Gece 4 Gün Londra Turu 349€!


349 €
 
Tükendi :(





 Tokar Turizm ve Seyahat Acentesi

Salih Mecit Sokak Uygur Apartmanı No.9 Kızılbaş Lekoşa
Lefkoşa '
0533 871 04 04

        Detaylar

  • LONDRA Atlas Global Havayolları Tarifeli Seferi ile 3 Gece
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli
  • Atlas Global Havayolları ile İstanbul (IST) / Londra (Stansted) / İstanbul (IST) ikram dahil uçak bileti
  • Belirtilen kategori vb. standartta otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama
  • Londra panoramik şehir turu
  • Alan/Otel/Alan transferleri
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
  • Ercan-İstanbul uçak bileti dahil değildir.

       Nasıl Yararlanırım

  • 22 Şubat-25 Şubat 2018 tarihleri için geçerlidir.Diğer tarih seçenekleri ve fiyatlar için Tokar Turizm'den bilgi alabilirsiniz.
  • Fiyatlar promosyon fiyattır,turlarımız doldukça bir üst ücrete çıkabilmekte bu yüzdende fiyat değişebilmektedir.
  • Bilgi ve Detaylar için Tokar Turizm Telefon Numarası: 0533 871 04 04
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra kesinlikle iptal yapılmamaktadır. Misafirlerin bunu kabul ederek satın almaları gerekmektedir.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 444 3778 (444 FRST), 227 51 35 veya 0533 880 06 00 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz ya da info@firsatkibris.com ile de bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

 

Fırsat Detayları

01.Gün    İSTANBUL – LONDRA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde saat 07:30’da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global Havayollarının KK 6007 sefer sayılı uçuşu ile 10.25 de Londra’ya uçuş. Yerel saat ile 12.30’da Stansted  Havalimanı’na varışın ardından özel aracımız ile panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; Parlemento Binası, BIG BEN Saat Kulesi, Westminister Köprüsü ve Manastırı, Trafalgar Meydanı, Amiral Nelson Anıtı, Hyde Park, Buckingham Sarayı, Thames Nehri, Meydanı bulunmaktadır. Tur sonrası otele transfer ve odaların alınması. Geceleme otelimizde.

 

02.Gün    LONDRA

Sabah kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek olan London Eye & Madame Tussauds & Thames Nehri turumuza katılabilirler (105 Pound) . Dünyanın en büyük dönme dolaplarından biri olan London Eye her yıl milyonlara turist tarafından ziyaret edilmektedir. Turumuzun bir sonraki durağı; bir çok farklı şehirde de  yer alan Madame Tussauds Müzesi’nde balmumu heykeller arasında keyifli zaman geçiriyoruz. Sonrasında arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Royal Banquet & Show turumuza katılabilirler (65 Pound). Tur bitiminde otele dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.

 

03.Gün    LONDRA

Sabah kahvaltının ardından, dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Windsor Kalesi & Oxford & Bicester Turu’na katılabilirler (85 Pound). Windsor Kalesi dünyanın en büyük ve en eski kalesidir. Yaklaşık 1000 yıldır İngiliz kraliyet ailesinin bazı özel dönemlerde ikamet ettiği bir yerdir. Günümüzde kale hala kullanımda olup, İngiltere Kraliçesi bazı özel haftasonlarını burada geçirmektedir. Kale tüm görkemi ile her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Ardından İngiltere’nin kültürel ve tarihi yönden en zengin şehirlerinden biri olan Oxford’a yolculuğumuza başlıyoruz. Oxford; dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere ev sahipliği yapması nedeniyle, kozmopolit yapıya sahip bir öğrenci şehridir. Şehir dokusu, mimarisi ve kültürel yapısı ile sizi alıp bambaşka bir dünyaya götürüyor. Oxford turumuzun ardından yüzlerce markayı içerisinde barından Bicester Outlet’e doğru yola çıkıyoruz. İngiltere’nin ve dünyanın en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan Bicester Outlet’te alışveriş için serbest zaman. Turumuzun ardından otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 

04.Gün                LONDRA – İSTANBUL

Sabah kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberimizin belirleyeceği saatte dönüş yolculuğumuz için; Stansted Havalimanı’na transferimiz gerçekleşiyor. Atlas Global Havayollarının KK 6008 sefer sayılı uçuşu ile 13.35 de Atatürk Havalimanına uçuş, yerel saat ile 19.30’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 


Yorumlar