THY ile 7 Gece - 8 Gün İspanya, Fransa, İtalya Turu 499 €’dan Başlayan Fiyatlarla!


499 €
 
Tükendi :(





 Tokar Turizm ve Seyahat Acentesi

Salih Mecit Sokak Uygur Apartmanı No.9 Kızılbaş Lekoşa
Lefkoşa '
0533 871 04 04

        Detaylar

  • Valencia(1) – Barcelona(2) – Girona – Nimes(1)
    Arles – Nice(1) – Cenova – Floransa(2)
    TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE…

  • —Türk Havayolları ile İstanbul – Valencia (VLC) / Bologna (BLQ)- İstanbul uçak bileti,
  • —Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • —Alan/Otel/Alan transferleri ve şehirlerarası transferler,
  • —Girona, Nimes, Arles, Nice, Cenova şehir tanıtım turları,
  • — Türkçe rehberlik hizmetleri.
  • Ercan -İstanbul uçak bileti dahil değildir.
 

       Nasıl Yararlanırım

  • 12 Mayıs & 19 Haziran & 03, 17, 31 Temmuz
    14, 28 Ağustos 2017 Hareket…7 Gece
  • Tarihe göre fiyat değişebilir.Tokar Turizm'e ulaşarak  tarih ve fiyatlar ile ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Fiyatlar promosyon fiyattır,turlarımız doldukça bir üst ücrete çıkabilmekte bu yüzdende fiyat değişebilmektedir.
  • Bilgi ve Detaylar için Tokar Turizm Telefon Numarası: 0533 871 04 04
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra kesinlikle iptal yapılmamaktadır. Misafirlerin bunu kabul ederek satın almaları gerekmektedir.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 444 3778 (444 FRST), 227 51 35 veya 0533 880 06 00 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz ya da info@firsatkibris.com ile de bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

 

Fırsat Detayları

 

1. Gün                             İSTANBUL – VALENCIA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde saat 10.00’da hazır bulunulması. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1313 sefer sayılı uçuş ile saat 13.25’te Valencia'ya hareket. Yerel saat ile 16.20’de Valencia'ya varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile otelimize transfer ve odaların alınmasına kadar serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Valencia Gece turuna (25 Euro) katılabilirler. Turumuzda İspanya’nın gece kraliçesi Valencia şehrini tanıma fırsatı buluyor ve ardından İspanya’nın en iyi Paella’sı olarak bilinen Valencia Paella’sını tatmanız için serbest zaman. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

 

2.Gün                                VALENCIA – BARCELONA     

Sabah kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Valencia Ortaçağ ve İpek Yolu turuna (25 Euro) katılabilirler. Turumuzda eski ve yeni Valencia’nın en sembolik yerlerini görme imkânı bulacaksınız. Ayrıca turumuzda ipek yapımının sırları ve pazarlanmasını Dünyada ipek yolunun odak noktası olan Valencia şehrini keşfetme şansına sahip olacaksınız. Dünya ipek ticaretine yön veren en eski İpek Borsası da Valencia’dadır. Tur sonrası Barcelona’ya hareket. Varışımıza istinaden otelimize transfer ve odaların alınmasına kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra düzenlenecek olan Barcelona ve lokal mahalleler gece turu (35 Euro). Barcelona hakkında turistik çok şey duydunuz ama ünlü yönetmen Inarritu ve Woody Allen'in filmlerine konu olan yerel sokakları ve hayatı tanımanızı sağlayacak bu özel turumuzu kaçırmamanızı öneririz. Görülecek yerler arasında Paral-el mahalle,  El Raval, El Born sokakları ve Plaza Real bulunmaktadır. Dileyen misafirlerimiz tur esnasında belirlenecek serbest zaman içinde Tapas restoranlarıyla ünlü El Born bölgesinde unutulmaz tatlar deneyimleyebilirler. Tur sonrası otelimize transfer.Geceleme otelimizde. 

 

3.Gün                                BARCELONA

Sabah kahvaltı sonrası ekstra düzenlenecek olan Barcelona İkonları turuna (55 Euro) katılma imkanı. İlk durağımız UNESCO tarafından koruma altına alınmış ve Dünya Mirası Listesi’nde yer alan, Barcelona’nın yetiştirdiği ve Art Nouveau (Modernismo) sanat akımının dünyadaki en önemli öncülerinden kabul edilen ünlü Katalan mimar-tasarımcı Antoino Gaudi’nin yarattığı Park Güell. Park aynı zamanda ‘Viki Christina Barcelona’ filmine de sahne olan mekanlardan birisi. Ardından 1929 Barcelona Uluslararası Fuarı için inşaa edilen ve ziyaretçilerine tüm İspanya’ya ait 117 farklı ve eşsiz mimari yapı ile adeta mini bir İspanya turu sunan İspanyol Köyü yani Poble Espanyol. Köyde ayrıca şehrin en önemli cam sanatları, butik çikolata, şarap ve el işi deri atölyelerini de keşfetme şansımız olacak. Daha sonra şehrin arka sokaklarında kaybolma vakti! Turumuzun yürüyüş etabına geçiyoruz. Katalonya Meydanı’ndan başlayarak Barcelona Katedrali ve Katedral Meydanı, Barcelona’da bulunan ve İspanya’daki Girona ardından en iyi korunmuş Yahudi Mahallesi kabul edilen ‘El Call’, Saint Jaume Meydanı ve meydanın hemen yanıbaşında bulunan tarihi Roma şehri kalıntıları, Saint Neri Meydanı, Plaza Reial, şehrin hatta Avrupa’nın en eski pazarlarından birisi olan Mercat de la Boqueria ve son olarak Font de Canaletes çeşmesi turumuz esnasında yürüyerek keşfedeceğimiz yerler. Arzu eden misafirlerimiz ile akşam ekstra düzenlenecek Flamenco Gecesi (55 Euro) turuna katılabilirler. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

4.Gün                                 BARCELONA – GIRONA – NIMES

Sabah kahvaltı sonrası Girona’ya hareket ve varışımıza istinaden panoramik Girona şehir turunu gerçekleştiriyoruz. Turunda Ortaçağdan kalma mimari yapılarıyla Girona şehri, büyük katedrali ve Yahudi mahallesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası arzu eden misafirlerimizle ekstra düzenlenecek olan Figueras & Dali Müzesi turu (55 Euro) turumuzda ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir. Tur sonrası Nimes’e hareket ve varışımıza istinaden panoramik Nimes şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turumuzda baştan aşağı Gotik mimari ile bezenmiş bu şehir keşfedilecek, Roma döneminde kalma Nimes Arenası, the Maison Carree ve Fontaine Bahçeleri, Nimes’in en eski caddesi olan Rue Fresque, büyüleyici tarihi Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

5.Gün                                 NIMES – ARLES – NICE  

Sabah kahvaltı sonrası Arles’e hareket ve varışımıza istinaden panoramik Arles şehir turu yapıyoruz. Tur sonrasında Nice’e hareket. Varışımıza istinaden otelimize transfer ve odaların alınmasına kadar serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Monaco&Monte Carlo turuna (55 Euro) katılabilirler. Cote d’Azur bölgesinin en güzel koy ve burunları, en güzel yamaçları gezilerek Monaco prensliğine varıyor, saray ve çevresini gezdikten sonra akşam lüks ve ihtişamın odak noktası Monte Carlo’ya geçiyoruz. Farklı güzellikler görülerek tur sonunda otelimize transfer Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

6.Gün                                 NICE – CENOVA – FLORANSA

Sabah kahvaltı sonrası panoramik Nice şehir turu yapıyoruz. Turumuzda Promenes Des Anglais caddesi, Eski Nice bölgesi, Massena Meydanı, Çicek Pazarı, Adliye Sarayı görülecektir. Sonrasında Cenova’ya hareket ve varışımıza istinaden panoramik şehir turu. Şehir turunda Cenova Antik liman bölgesi, Ferrari Meydanı, San Lorenzo Katedrali, Dükler Sarayı,Carlo Felice Opera Binası,Antik Fener Kulesi’ni görüyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Portofino turuna  (50 Euro) katılabilirler. Daracık sokakları rengarenk evleri, yeşil tepeleri ve turkuaz rengi Akdeniz ile Portofino görülmeye değer güzellikteki manzarasıyla bizi kendine hayran bırakıyor. Tur sonrası Floransa’ya hareket. Floransa’ya varışımıza istinaden otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

7.Gün                                 FLORANSA

Sabah kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Mega Toscana turuna (80 Euro) katılabilirler. Siena ve San Gimignano ve Pisa olmak üzere üç farklı geziden oluşan, turumuz boyunca unutulmaz manzaralar ve görkemli yapılar sizi bekliyor. Siena Gezisi: Şehir, Orta Çağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile ünlüdür. İtalya’nın keyifli yemeklerini tatma ve aynı zamanda Toscana’nın güzel şaraplarını alma imkanına sahip olacağınız Siena, Toscana Bölgesi’nin görülmeye değer şehirlerinden bir tanesidir. San Gimignano :Çevresinde Dünyanın en kaliteli ve çeşitli üzüm bağlarının ve en iyi dondurmacısının bulunduğu porcini ve mantarlı türüf peynirleri ile ünlü,14.yy’dan kalma ve etrafı surlarla kaplı Toskana’nın Orta Çağ şehrini geziyoruz. Pisa; dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlüdür. Panoramik gezi sırasında Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı görülecek yerler arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilirler. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

8.Gün                                 FLORANSA – BOLOGNA – İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası ekstra düzenlenecek olan Floransa Şaheserleri ve Rönesans turuna (35 Euro) katılabilirler. Rönesans’ın başkenti ve Pinokyo’nun memleketi olan şirin şehir Floransa’da; önce portakal rengi kubbesiyle hemen dikkat çeken ve Avrupa’nın 4. büyük kilisesi olan Santa Maria Del Fiore Katedralini dışarıdan görüyoruz.. Katedralin en dikkat çeken özelliklerinden biri de bazıları Kur’an-ı Kerim’de de zikredilen peygamber kıssalarının temsili olarak canlandırıldığı ve ‘Cennet Kapısı’ olarak adlandırılan bronz kapıdır. Daha sonra bir zamanlar halkı parlamentoya davet etmek için kullanılan Giotto’ nun Çan Kulesi, yüzyıllar boyunca Floransa’nın politik ve sosyal merkezi olan ve Michalengelo’ nun ünlü Davut Heykeli’nin de bulunduğu Senyörler Meydanı ile antika ve kuyumcu dükkânlarıyla meşhur Eski Köprü (Ponte Vecchio) görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası havalimanına transfer. Türk Hava Yolları’nın TK 1326 sefer sayılı uçuşu ile saat 18.55‘te İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 22.25’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 


Yorumlar