3 Gece - 4 Gün Türk Hava Yolları ile Dubai Turu 399 €!


399 €
 
Tükendi :(





 Tokar Turizm ve Seyahat Acentesi

Salih Mecit Sokak Uygur Apartmanı No.9 Kızılbaş Lekoşa
Lefkoşa '
0533 871 04 04

        Detaylar

  • Türk Havayolları ile Istanbul(SAW) - Dubai - Istanbul (SAW) parkurunda ekonomi sınıf uçak bileti,
  • —Alanda karşılama ve havalimanı - otel - havalimanı transferleri,
  • —Seçilecek kategori bazında otelinizde  3 gece konaklama
  • —Panoramik Dubai şehir turu
  • —Türkçe rehberlik hizmetleri.
  • — Havalimanı vergileri
  • Ercan -İstanbul uçak bileti dahil değildir

       Nasıl Yararlanırım

  • D U B A İ Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile 3 Gece …09 Mart 2017 Hareket...
  • Fiyatlar promosyon fiyattır,turlarımız doldukça bir üst ücrete çıkabilmekte bu yüzdende fiyat değişebilmektedir.
  • Bilgi ve Detaylar için Tokar Turizm Telefon Numarası: 0533 871 04 04
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra kesinlikle iptal yapılmamaktadır. Misafirlerin bunu kabul ederek satın almaları gerekmektedir.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 444 3778 (444 FRST), 227 51 35 veya 0533 880 06 00 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz ya da info@firsatkibris.com ile de bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

 

Fırsat Detayları

 

Perşembe          ISTANBUL – DUBAI

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 06.30’da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın TK 756 sefer sayılı uçuşu ile 09.25’de  Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 14.55’de Dubai’ye varış. Varışın ardından karşılanma ve alanda bekleyen özel otobüsümüzle Dubai şehir turu için hareket; Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Sonrasında otelinize transfer ve serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, ‘’Lübnan Tavernası canlı Müzik & Show Akşam yemekli” turuna katılabilirler (80 Euro). Tur sonrası otele transfer ve geceleme otelinizde.

Cuma                   DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından deniz & güneş & kumun tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Abu Dhabi & Yas Mall/Ferrari World & Heritage Village & Sheikh Zayed Cami ” turumuza katılabilirler (75 Euro) . Turumuzda; ilk olarak Abu Dhabi’nin eğlence adası olarak da geçen Yas adasında serbest zamanınız da arzu eden misafirlerimiz özel ve son moda ürünleri geniş yelpazeli mağazalarda bulabilme imkanı olan Yas Mall da alışveriş de  veya dünyanın en büyük eğlence temalı parkı Ferrari Wold de (giriş ücreti misafire aittir) geçirebilirler. Daha sonra Hurma pazarına gidilip hurmaların tadımlarını yapma ve sevdiklerinize hediye alma şansını yakalayabilirsiniz. Ordan Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliği gezilecek olup, 40 yıl önce küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olunacaktır. Abu Dhabi günümüzde geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra-modern bir Arap şehridir. Beyaz Kale, göçebe Bedevi yaşamının sergilendiği geleneksel köy, karşısında yüzer restoranların bulunduğu Kordon caddesi ve eski yaşam kalıntılarının bulunduğu heritage village görülecek yerler arasındadır. Şehir turunun ardından Dünya’nın 4. Büyük camisi olan ve adını Birleşik Arap Emirlikleri’nin kurucusundan alan,  Dünya’nın en büyük el dokuma halısına ve şamdanına sahip 545 milyon dolara mal olmuş eşsiz güzellikteki Sheikh Zayed Cami’sini ziyaret ediyoruz.  Tur bitimi otelinize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Global Village’’ turuna katılabilirler (55 Euro) ‘’Küresel Köy’’ anlamına gelen Global Village’da 40 kadar ülkeden devasa pavillionlar Dubai Global Village’ın kalbinde yer alarak; yerel yemekler, eşyalar, el sanatları satan değişik dünya kültürlerini biraraya getirir. Geceleme otelinizde.

Cumartesi            DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan ‘’Miracle Garden & JBR’’ turuna katılabilirler (40 Euro). Bu turumuzda öncelikle Guinness rekorlar kitabına girmiş Dünya’nın en uzun çiçek duvarlarının olduğu ve 45 milyon çiçeğin dizayn olarak yerleştirildiği Miracle Garden Dubai’yi ziyaret ediyoruz. Miracle Garden Dubai turumuzun ardından şuan dubai’nin en popüler yerlerinden olan Jumeirah Beach’e gidilecektir.Serbest zaman ,arzu eden misafirler  deniz & güneş & kumun tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirken isteyen misafirlerde yemeklerini burada alabilirler. Tur bitimi otele otelinize transfer. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, “Akşam yemekli Çöl Safarituruna katılabilirler (80 Euro). Bu turumuzda 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz show ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri  otelinize bırakıyor ve geceleme otelinizde.(Limitsiz yerli içicek)

 

Pazar                   DUBAI  – ISTANBUL

Sabah kahvaltısı ve odaların boşaltılması. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, ‘’İmg Worlds of Adventure’’ turuna katılabilirler (100 Euro). Bu turumuzda dünyanın En Büyük Tema Parkı olan IMG Worlds of Adventure’da tadına doyamayacağınız bir eğlencenin keyfini yaşayacaksınız. Marvel ve Cartoon Network ile macera dünyasına adım atarken, Roller Coaster ve Korku Otelinde adrenalinin zirvesine ulaşacaksınız. Spider-Man, Hulk, Thor gibi kahramanları 3D yada 5D izleyerek kendinizi onların dünyasında hissedecek ve bu süper kahramanların mağazalarından alışveriş yapma şansı bulacaksınız. Tur bitiminde havaalanına transfer. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın TK 757 sayılı tarifeli seferi ile 17.00’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 21.15’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 


Yorumlar